SERVICES & SUPPORT VOOR WEB + SHOPIFY

Welkom bij JB2

JB2 is een zzp-collectief, opgestart in 2001 door Joachim Baggerman, en pionier op het gebied van web- en Shopify-diensten met meer dan twee decennia ervaring.

 

Waarom Kiezen voor JB2?

Bewezen Expertise
Onze reis begon in 2001 en sindsdien hebben we consequent eersteklas web-oplossingen geleverd. Vertrouw op onze rijke ervaring om jouw website tot leven te brengen of te moderniseren.
 

Innovatief Ontwerp
Ons team van creatieve zzp-ers creëert visuele en gebruiksvriendelijke websites en Shopify-winkels. We begrijpen dat de eerste indruk ertoe doet en zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid een blijvende indruk achterlaat.
 

Maatwerk
Elk bedrijf is uniek, en dat geldt ook voor de behoeften. Bij JB2 hanteren we een persoonlijke aanpak en passen onze diensten aan op jouw specifieke doelen en vereisten.
 

Shopify-experts
Als Shopify-experts blinken we uit in het creëren van naadloze, gebruiksvriendelijke e-commerce-ervaringen met Shopify, het wereldwijde handelsplatform dat ook in Nederland ieder jaar groeit.
 

Responsive Design
In een door mobiele apparaten gedreven wereld geven we prioriteit aan responsive design, zodat jouw website of winkel functioneert op alle apparaten.
 

Klantgerichte Aanpak
Tevredenheid staat voorop. Wij geloven in transparante communicatie, tijdige levering en voortdurende ondersteuning om langdurige partnerschappen met onze klanten op te bouwen.
 
 

 

Onze diensten voor Web + Shopify
 

 • Webontwerp en -ontwikkeling
   
 • CMS oplossingen
   
 • UI/UX ontwerp
   
 • Strategieën
   
 • Projectmanagement
   

 

Of je nu een startup bent die een online aanwezigheid wil of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar een digitale make-over, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.
Neem vandaag nog contact op!

Intuit Mailchimp logo
Email icon

© 2024 JB2  - kvk 34137649 - Algemene Voorwaarden